Acun Ilıcalı açıklamalarına tepki göstermişti: Sercan Hamzaoğlu'ndan karşılık geldi | FENERBAHÇE HABERLERİ

• Konbuyu başlatan Padişahbet
  • Başlangıç tarihi
P

Padişahbet

Administrator
Yönetici
Acun Ilıcalı sosyal medya hesabından Sercan Hamzaoğlu'nun kendisi hakkındaki iddialara sert tepki gösterdi. "Adımı ağzına alırken iki kere düşünsün" diyerek uyarıda bulunan Ilıcalı şu paylaşımı yaptı:

• "'Ben yalan haber yapmam, fıtratıma aykırı' diyerek hakkımda birtakım iddialarda bulunan Sercan Hamzaoğlu'nun sözleri tamamen yalandır.
  • Anlattığı hikayede, benimle sorun yaşadığı ve Ali Başkan'ın araya girmesi kısmını ancak rüyasında görmüş olabilir.
  • Başkanımız bu konuda asla benimle konuşmamıştır. Konunun aslını merak edenler, başkanımıza sorarsa bu iddianın yalan olduğunu öğrenecektir.
  • Tek doğru söylediği bölüm, yöneticilik dönemimde beni sürekli aradığı ancak haber alamadığıdır.
  • Kendisine tavsiyem, adımı ağzına alırken iki kere düşünmesidir."

Sercan Hamzaoğlu Acun Ilıcalı'ya cevap verdi​

Sercan Hamzaoğlu, Ilıcalı'nın açıklamasını ardından Carlos transferiyle alakalı da bir açıklama yaptı.İşteo paylaşım:

• "Sayın Acun Ilıcalı;
  • Tavsiyeniz üzerine ve de fıtratım gereği bu cevabı yazarken, tıpkı haberlerimi yaptığımda olduğu gibi, iki kere düşündüm.Görevde bulunduğunuz zamanlarda size ve makamınıza karşı saygıda kusur etmedim. Bugün de bu çizgimden şaşmayacağım. Söylediklerinize verecek cevabım olmadığından değil bu kulüpteki makamlara kişilerden daha çok değer verdiğim için susuyorum. Bence konunun detayını yoğun iş trafiğiniz nedeniyle unuttuysanız, dediğiniz gibi siz de başkana sorup net bir şekilde hatırlayabilirsiniz. Siz madem dürüstlüğünüzle bilinen bir kişisiniz kamuoyu gözünde size soruyorum; Carlos transferini yalanlamamı benden istediniz mi? İstemediniz mi?"

Sayın Acun Ilıcalı;

Tavsiyeniz üzerine ve de fıtratım gereği bu cevabı yazarken, tıpkı haberlerimi yaptığımda olduğu gibi, iki kere düşündüm.

Görevde bulunduğunuz zamanlarda size ve makamınıza karşı saygıda kusur etmedim. Bugün de bu çizgimden şaşmayacağım.…

— Sercan Hamzaoğlu (@sercanhamzaolu)

Geri