Müge Anlı Son Yaşananlar / TV HABERLERİ

• Konbuyu başlatan Padişahbet
  • Başlangıç tarihi
P

Padişahbet

Administrator
Yönetici
ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan Aslı Akgün, bir dönem duygusal ilişki yaşadığı erkek arkadaşı E.K. tarafından dolandırıldığını iddia etti. 'Güvendiğim biri tarafından kandırıldım. Bütün paramı kaybettim.' sözleriyle yaşadıklarını anlatan genç kadın, E.K.'nın banka hesabından gizlice 350 bin tl çektiğini söyledi.

Dolandırılma hikayesi böylece kalmadı​

resized_eec9c-26317395whatsappc4b1mage20251016at12.jpeg

Akgün, gizli para aldığını fark etmesine rağmen açıklamalarına göre "Belki o parayı kurtarırım." umuduyla E.K. ile görüşmeye devam etti.

Sonu hiç de beklediği gibi olmadı​

resized_60306-0b307001whatsappc4b1mage20251016at12.jpeg

Genç kadın yağmurdan kaçarken doluya tutuldu. Üstüne 1,5 milyon tl daha dolandırıldığını söyleyerek Müge Anlı'dan yardım istedi.

"Beni kıskandığı için yapıyor."​

resized_143d3-8c1041f9whatsappc4b1mage20251016at12.jpeg

İddiaların merkezindeki E.K. ise programa telefonla bağlanarak suçlamaları reddetti. Dolandırıcılık yapmadığını söyleyen E.K., olayın 'borç-alacak meselesi' olmadığını, kendisinin isteyerek bu parayı verdiğini söyledi. "Aramız bozuldu, ayrıldık. Ben başka biriyle evlilik yoluna girdim Aslı bunu duyunca hayatıma musallat oldu." dedi. Yayının sonunda ise 'Aslı'ya 500 bin lira borcum var ama dolandırıcılık yapmadım.' diye söyledi.

Müge Anlı ekibi incelemeye başladı​

Programda taraflar arasında yaşanan gergin anlar izleyicilerin dikkatini çekerken, Müge Anlı ekibi de belge ve hesap hareketlerini incelemeye aldı.

Geri