O Ses Türkiye finalisti Funda Kayacık Milyoner'de basit soruda elendi: "Patladım!"

• Konbuyu başlatan Padişahbet
  • Başlangıç tarihi
P

Padişahbet

Administrator
Yönetici
O Ses Türkiye sahnesinde Eurovision şampiyonu Nemo’nun “The Code” şarkısıyla büyük alkış alan Funda Kayacık, bu kez karşımıza Milyoner ekranında çıktı.

Erken elendi​

resized_48285-bdc8ae7d1200xauto3.webp

Oktay Kaynarca’nın sunduğu bilgi yarışmasına katılarak şansını deneyen Kayacık, 3. soruda elendi.

Yarışmadan sonra sosyal medyada da aynı samimiyeti sürdüren Kayacık, güler yüzünü bilgi yarışmasında da gösterdi.

Kendini tiye aldı​

resized_fd438-8409432b1200xauto4.webp

Soruya yanlış yanıt verdiğini fark ettikten sonra şaşkınlığını gizleyemeyip Kaynarca’ya dönerek: “Patladım mı? Patladım!” diyerek herkesi kahkahaya boğdu.

Oktay Kaynarca da yarışmacıya esprili bir şekilde,“Ne yaptın Funda?” diye sordu. Kayacık ise aynı enerjiyi koruyarak, “Gerçekten insan burada patlıyor ya!” cevabını verdi.

"Patladım!"​

resized_9fb8e-b9b8b1b21200xauto2.webp

Yarışmanın ardından Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, kendi sözünü tiye alarak “Patladım!” yazdı.

Kayacık'a yarışmada, Yeryüzünün denizle örtülü olmayan alanına verilen ad olan "kara" ve "siyah" nasıl kelimelerdir, diye sorulmuştu.

resized_70cc8-5ae5b9c11200xauto5.webp

Şıklarda zıt, eş ve karşıt anlamın yanı sıra sesteş yer alıyordu. Kayacık eş anlamlı diyerek yanlış cevap verdi. Doğru cevap ise sesteş olacaktı.

Geri